MENU

Koelmonteur

Rijnsburg
Fulltime
Installatietechniek Service en onderhoud
Vast contract

Als koelmonteur voer je onze projecten uit bij zowel bedrijven als particulieren. De koel- en klimaatinstallaties worden door jouw ervaring en vakmanschap met de hoogste kwaliteitsnorm geïnstalleerd. Naast de installatieprojecten sta je ook stand-by voor eventuele storingen of zorg je voor het onderhoud van bestaande installaties.

DIRECT SOLLICITEREN
Rijnsburg
Fulltime
Installatietechniek Service en onderhoud
Vast contract

Dit bieden wij

Wij bieden veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s. En omdat we gaan voor een lange termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

Dit verwachten wij

Wij verwachten een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, kwaliteitsgerichtheid en een goede communicatieve vaardigheid. Daarnaast is het logisch dat je je vak kent. Je hebt een uitgebreide kennis van koeltechniek, verwarming, warmtepompen, luchtverversing. Zowel vanuit de praktijk, als door de benodigde certificaten. Je bent leergierig en wil altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken.

Solliciteren

Ons eerste contact

Wanneer jij interesse hebt getoond in deze mooie baan, laten wij je gelijk weten hoe blij we daar mee zijn. Zonder tijd te verliezen zetten we de procedure in gang.

Onze echte kennismaking

Hier leren we elkaar kennen en praten wederzijds over alles wat ons bezighoudt.

Wij zijn enthousiast

Voor een vervolggesprek. We bespreken nu inhoudelijk de rol en de eventueel toekomstige samenwerking.

We hebben een ‘click’!

Met een mooi aanbod op zak, kan jij bij ons starten. Je hebt ondertussen al kennis gemaakt met je nieuwe collega’s. We kijken uit naar een langdurige, fijne samenwerking

Andere actuele vacatures