MENU
blij aan het werkt

Monteurs werktuigbouwkundige installaties

Rijnsburg
Fulltime
Installatietechniek

Als monteur werktuigbouwkundige installaties kent het vak geen geheimen meer voor jou. Je hebt veel ervaring en bent gewend om zelfstandig te werken maar kan ook goed werken in teamverband aan mooie aansprekende projecten in de regio. Daarnaast beschik je over een flexibele en klantgerichte instelling. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B. Lijkt het je wat om te werken bij een modern installatiebedrijf? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten!

DIRECT SOLLICITEREN
Rijnsburg
Fulltime
Installatietechniek

Dit bieden wij

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s. En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

Dit verwachten wij

Je hebt minimaal één van de specialistische ervaringen richting elektrotechniek of werktuigbouw of installatietechniek op MBO niveau of hoger. Je bent oplossingsgericht en zelfstandig. Je bent positief ingesteld, servicegericht en communiceert klantvriendelijk. Natuurlijk ben je heel flexibel en is het logisch voor je om mee te draaien in de weekend-servicediensten.

Solliciteren

Ons eerste contact

Wanneer jij interesse hebt getoond in deze mooie baan, laten wij je gelijk weten hoe blij we daar mee zijn. Zonder tijd te verliezen zetten we de procedure in gang.

Onze echte kennismaking

Hier leren we elkaar kennen en praten wederzijds over alles wat ons bezighoudt.

Wij zijn enthousiast

Voor een vervolggesprek. We bespreken nu inhoudelijk de rol en de eventueel toekomstige samenwerking.

We hebben een ‘click’!

Met een mooi aanbod op zak, kan jij bij ons starten. Je hebt ondertussen al kennis gemaakt met je nieuwe collega’s. We kijken uit naar een langdurige, fijne samenwerking

Andere actuele vacatures