MENU
Terug naar nieuwsoverzicht

Grimbergen Noordermeer wordt Grimbergen Installaties

Onze bedrijfsnaam Grimbergen Noordermeer wordt vanaf medio augustus Grimbergen Installaties. Wat in 1748 begon als ambachtelijke smederij is uitgegroeid tot het huidige installatiebedrijf in moderne klimaattechniek. In onze rijke historie maakt de familie Noordermeer al bijna 25 jaar geen deel meer uit van de directie. “Aanpassing van de bedrijfsnaam vinden wij daarom niet meer dan logisch”, aldus algemeen directeur Thijs Grimbergen.

 

Het aangepaste logo is officieel voor het eerst te zien op de bedrijfswagen die deelneemt aan de Flower Parade van zaterdag 12 augustus aanstaande. Grimbergen Installaties is een echt Rijnsburgs bedrijf en neemt al vanaf het allereerste bloemencorso deel. Onze betrokkenheid bij de lokale samenleving is nooit veranderd. Daarom kiezen wij juist dit moment, waarop heel Rijnsburg en omgeving toekijkt, om de nieuwe bedrijfsnaam bekend te maken. De verdere introductie van de nieuwe naam en het nieuwe logo vindt gefaseerd plaats op alle andere uitingen, zoals ons wagenpark, het drukwerk en ons bedrijfspand.

 

Logische keuze

Intern voelde de oude bedrijfsnaam al lang niet juist meer sinds het vertrek van de Noordermeers uit de directie (eind tachtiger, begin negentiger jaren). Grimbergen Installaties is een modern bedrijf dat met zijn tijd meegaat. Door toevoeging van elektrotechniek in het aanbod vanaf 2014 en het behalen van de nieuwste certificeringen, kwaliteitssysteem ISO9001 en milieumanagementsysteem ISO14001, willen wij onze website aanpassen. Nu de economie herstelt, maken wij hiervoor tijd en geld vrij. Kortom, er waren vele aanleidingen om te besluiten juist nu onze bedrijfsnaam aan te passen.

 

Duurzame toekomst

In september 2004 namen Thijs en Rob Grimbergen het stokje over van hun vader Thijs Grimbergen sr. De broers zien de toekomst van het bedrijf vol vertrouwen tegemoet. “Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zitten al generaties lang in ons DNA, al sinds 1748. Net als onze cultuur: we doen het goed, of we doen het niet. En we zijn nooit te groot om klein te denken. Ons bedrijf is breed georiënteerd met een totaalaanbod voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Of het nu gaat om aanleg en onderhoud van klimaatinstallaties, elektrotechniek of sanitaire installaties. Onze vakmensen leiden wij bij voorkeur intern (verder) op. Medewerkers kunnen zich zodoende volop blijven ontwikkelen, wat zich inmiddels vertaalt in vele jubilea en langdurige dienstverbanden. Ook intern richten wij ons al jaren op het belang van duurzame relaties. Op die voet zetten wij het bedrijf onveranderd voort onder de naam Grimbergen Installaties. Voor onze zeer gewaardeerde klanten, relaties en medewerkers verandert er daarom niets. Grimbergen wil bijblijven en voorop lopen. Dat is en blijft ons motto.”

onze missie