MENU

Over ons

Grimbergen Installaties is een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1748. Hoeveel bedrijven kunnen dat nou zeggen? Ooit een ambachtelijke smederij, nu een modern totaalinstallatiebedrijf mét het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. We zijn trots op onze rijke historie, diepgeworteld in de Duin- en Bollenstreek. Als achtste generatie zijn we altijd bezig met het nog beter doen dan wat we al deden. Maar we vergeten nooit wat we hebben geleerd van onze vader, zoals hij dat weer van zijn vader geleerd heeft, en wat na al die jaren in het DNA verweven zit. We gaan door tot onze klanten tevreden zijn.

“We zijn nooit te groot om klein te denken”

We zijn en blijven expert

Paardenhoeven beslaan doet Grimbergen Installaties al lang niet meer, maar ambachtelijk zijn we nog steeds. We zorgen ervoor dat iedereen in ons bedrijf expert wordt en blijft. Daarom investeren we continu in opleidingen en houden onze ISO-certificeringen up tot date. Onze monteurs zijn de ambassadeurs van ons bedrijf. Betrouwbaar en vakkundig, leggen zij de basis voor de langdurige relaties met onze klanten. En we zijn nooit te groot om klein te denken. Het maakt ons niet uit wie je bent als klant of wat je vraag is.

 

We denken met je mee

Of het nu om particuliere of zakelijke projecten gaat, de reparatie van een ketel, aanleg van een klimaatinstallatie, elektrotechnische installatie of zonnepanelen; wij hebben de expertise in huis. Ons bedrijf staat bekend om de betrouwbare serviceafdeling. Bij storingen staan onze monteurs het liefst dezelfde dag nog bij je op de stoep. Onze projectafdeling is gespecialiseerd in advies, ontwerp en realisatie. En we denken ook vooruit. De systemen die wij maken zijn als het even kan duurzaam en toekomstbestendig.

 

We bewegen mee naar de toekomst

Want de wereld verandert. Duurzame energievoorziening is een belangrijk onderwerp. Daar zijn we zelf ook voortdurend mee bezig. Ons pand in Rijnsburg is bijvoorbeeld voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en ledverlichting. We kijken kritisch naar onze afvalstromen en een deel van ons wagenpark is elektrisch. Ook voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar de meest duurzame en nieuwste materialen. Grimbergen Installaties beweegt mee, zoals we dat altijd al gedaan hebben.

 

We vertellen je er graag meer over. Kom eens langs voor een kop koffie op ons kantoor in Rijnsburg. En vergeet dan vooral niet te vragen naar het verhaal van de mooie oldtimers die we bij de receptie hebben staan!

 

Tot ziens!

Thijs en Rob Grimbergen