MENU

Eerste monteur Elektrotechniek

Rijnsburg
Fulltime
Elektrotechniek

Jij bent in ons team van elektromonteurs één van de senioren. Dat houdt tegelijk in dat je regelmatig als leidinggevende de elektrotechnische projecten uitvoert. Uiteraard door jouw ervaring, opleiding en aanvullende specifieke cursussen kan jij de andere monteurs heel wat kennis bijbrengen. Jij bent zelfstandig verantwoordelijk voor de juiste installatie van verschillende elektrotechnisch installaties van de projecten die je uitvoert.

DIRECT SOLLICITEREN
Rijnsburg
Fulltime
Elektrotechniek

Dit bieden wij

Wij bieden veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s. En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

Dit verwachten wij

Als eerste elektromonteur verwachten we de juiste elektrotechnische achtergrond qua opleiding en ervaring. Je hebt daarnaast meerdere specialistische cursussen gevolgd en wil dat ook graag blijven doen. Ook verwachten wij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, klantvriendelijke houding en een hoge mate van collegialiteit.

Solliciteren

Ons eerste contact

Wanneer jij interesse hebt getoond in deze mooie baan, laten wij je gelijk weten hoe blij we daar mee zijn. Zonder tijd te verliezen zetten we de procedure in gang.

Onze echte kennismaking

Hier leren we elkaar kennen en praten wederzijds over alles wat ons bezighoudt.

Wij zijn enthousiast

Voor een vervolggesprek. We bespreken nu inhoudelijk de rol en de eventueel toekomstige samenwerking.

We hebben een ‘click’!

Met een mooi aanbod op zak, kan jij bij ons starten. Je hebt ondertussen al kennis gemaakt met je nieuwe collega’s. We kijken uit naar een langdurige, fijne samenwerking

Andere actuele vacatures