MENU

Service- / onderhoudsmonteur Installatietechniek

Rijnsburg
Fulltime
Elektrotechniek

Als service-/onderhoudsmonteur weet je dat je een grote diversiteit van werkzaamheden hebt. Maar dat spreekt je juist aan. Het sluit ook aan op je vakmanschap en ervaring dat je hebt opgebouwd. Met deze ervaring werk je gestructureerd om een storing opgelost te krijgen. Daarnaast ben je bijzonder klantvriendelijk en zorg je dat je het visitekaartje van je organisatie alleen maar mooier laat worden. Jouw enthousiasme in combinatie met je technische know-how vormt de basis voor een mooie carrière bij ons bedrijf.

DIRECT SOLLICITEREN
Rijnsburg
Fulltime
Elektrotechniek

Dit bieden wij

Veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s. En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

Dit verwachten wij

Je hebt minimaal één van de specialistische ervaringen richting elektrotechniek of werktuigbouw of installatietechniek op MBO niveau of hoger. Je bent oplossingsgericht en zelfstandig. Je bent positief ingesteld, servicegericht en communiceert klantvriendelijk. Natuurlijk ben je heel flexibel en is het logisch voor je om mee te draaien in de weekend-servicediensten.

Solliciteren

Ons eerste contact

Wanneer jij interesse hebt getoond in deze mooie baan, laten wij je gelijk weten hoe blij we daar mee zijn. Zonder tijd te verliezen zetten we de procedure in gang.

Onze echte kennismaking

Hier leren we elkaar kennen en praten wederzijds over alles wat ons bezighoudt.

Wij zijn enthousiast

Voor een vervolggesprek. We bespreken nu inhoudelijk de rol en de eventueel toekomstige samenwerking.

We hebben een ‘click’!

Met een mooi aanbod op zak, kan jij bij ons starten. Je hebt ondertussen al kennis gemaakt met je nieuwe collega’s. We kijken uit naar een langdurige, fijne samenwerking

Andere actuele vacatures