MENU

Projectleider/Engineer Elektrotechniek

Rijnsburg
Fulltime
Elektrotechniek

Als projectleider/Engineer Elektrotechniek, coördineer je de projecten waar jij zorg voor draagt. Je bent er verantwoordelijk voor dat de projecten effectief en volgens de beste kwaliteit worden uitgevoerd en uiteindelijk opgeleverd. Je bewaakt de planning, het budget en zorgt voor een goede administratieve en financiële afhandeling van het project. Jij bent de contactpersoon voor de opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers en collega’s die betrokken zijn binnen jouw project.

DIRECT SOLLICITEREN
Rijnsburg
Fulltime
Elektrotechniek

Dit bieden wij

Wij bieden veel werkplezier bij een mooi en uniek familiebedrijf. Daarnaast bieden we een werkklimaat waarbij waardering voor elkaar een belangrijke rol speelt. Uiteraard hoort bij deze mooie functie een prima beloning met veel extra’s. En omdat we gaan voor een lange-termijn relatie, past een vast dienstverband hier uiteraard ook bij.

Dit verwachten wij

Je hebt natuurlijk al de nodige ervaring binnen het elektro-vak. Maar het belangrijkste is je persoonlijkheid. Je bent doortastend en weet goed te organiseren. Daarnaast heb je leidinggevende capaciteiten en een prettige vorm van communiceren. Je verantwoordelijkheidsgevoel en dynamiek maakt dat je perfect zou passen in deze functie.

Solliciteren

Ons eerste contact

Wanneer jij interesse hebt getoond in deze mooie baan, laten wij je gelijk weten hoe blij we daar mee zijn. Zonder tijd te verliezen zetten we de procedure in gang.

Onze echte kennismaking

Hier leren we elkaar kennen en praten wederzijds over alles wat ons bezighoudt.

Wij zijn enthousiast

Voor een vervolggesprek. We bespreken nu inhoudelijk de rol en de eventueel toekomstige samenwerking.

We hebben een ‘click’!

Met een mooi aanbod op zak, kan jij bij ons starten. Je hebt ondertussen al kennis gemaakt met je nieuwe collega’s. We kijken uit naar een langdurige, fijne samenwerking

Andere actuele vacatures